some image

Produktinfo

Tillverkning

All våffeltillverkning bedrivs på 2 st produktionslinjer, som har en sammanlagd kapacitet på 10000 st våfflor i timmen.

All smet blandas i ett blandningsrum som sen pumpas in till de båda maskinerna, där doseras en viss mängd ut på våffeljärnen som sedan grädas i ungnen på väldigt hög värme.

När våffeljärnen har gått ett varv i ungnen så förs ”våffelpannkakorna” vidare in i en rullsektion där våfflorna får sin form. Därefter hamnar våfflorna på ett transportband där de kyls och räknas och är sen färdiga för packning.

  • tillverkning-vaffelstrutar-1
  • tillverkning-vaffelstrutar-2
  • tillverkning-vaffelstrutar-3

 

Ingredienser & Näringsvärde

Ingredienser
Vetemjöl* socker* vegetabiliskt fett (kokos) vetefiber, emulgeringsmedel (sojalecitin) salt, vaniljarom, bakpulver (natriumkarbonat)

* Svensk råvara

Allergener
Gluten och Soja.

Hållbarhet: 18 Månader vid rätt förvaring. Instruktioner – lagring: Förvaras vid rumstemp i plastpåse (Torrt vid 10-25°C)

 

Näringsvärde per 100/g
Energi 1700 kJ / 400 kcal
Fett 6g
varav mättat fett 4.9g
Kolhydrater 79g
varav sockerarter 29g
Kostfiber 5.5g
Protein 6g
Salt 0.25g

Våra råvaror är 100% fria från genmodifiering. Vi är certifierade enligt ”IP Livsmedelsförädling” och jobbar mot en BRC certifiering för att så långt det är möjligt kvalitetssäkra våra produkter.


PDF-vanligVåffelstrutar


PDF-våffelskålVåffelskålar


PDF-glutenGluten & Mjölkfria

 

Kolla Film

En informationsfilm om Våffelbagaren i Kristianstad AB.