Hard Topping – Choklad

En chokladtopping som stelnar direkt i kombination med kallt. Perfekt topping till både glass och andra desserter, då den kan kombineras med det mesta för den som gillar det söta. Finns att köpa i din dagligvarubutik.

Bruksanvisning

Ska omskakas före användning. Om såsen är kall och inte rinner ut ur tuben, sätt tuben under varmt vatten eller i vattenbad tills det är flytande igen. Max temperatur på vatten: 40°C. Produkten förvaras över 21°C för att hållas flytande.

OBS: Ska omskakas och hålla minst 21°C för att uppnå bästa resultat.

Vegetabiliskt fett (kokos och shea), socker, fettreducerad kakao (18%), emulgeringsmedel (sojalecitin (E322)), salt. arom.

Soja, kan innehålla spår av mjölk.

Energi 2667 kJ / 638 kcal
Fett 54g
- varav mättat fett 32g
Kolhydrater 32g
- varav sockerarter 30g
Protein 3,9g
Salt 0,2g
save_alt Produktdeklaration

Tips!

Dubbeldoppad strut
  1. Doppa halva toppen av struten i en skål med hardtopping.
  2. Låt stelna i kyl eller frys några minuter tills toppingen stelnat. Doppa den andra halvan i en skål med annan smak på hardtopping. Strö över valfri strössel. Låt stelna ytterligare en gång i kyl eller frys.
  3. Förvara strutarna i kylen fram till servering.

För mer tips, gå till

Pimpastruten