Den här webbplatsen använder cookies så att vi kan ge dig den bästa användarupplevelsen som är möjlig. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.
Våffelbagaren skall verka för ett uthålligt samhälle och en varaktig hållbar utveckling genom att vår miljöpåverkan skall vara minst möjliga.
Detta görs på följande sätt:
Produktion
Använda oss av tillverkningsmetoder som inte skadar miljön och så att avfallet minimeras, undvika luft-, vatten- och annan förorening samt ta hand om avfall på ett säkert och ansvarsfullt sätt.
Säkerställa att energi används med sparsamhet i all verksamhet. Som energikälla använder vi oss av energieffektiv gasol. Förbättra energiutnyttjandet och spara energi genom att återvinna värme med hjälp av värmeväxlare.
Förpackningar
Genom inköp av miljövänligt emballage och genom användning av förpacknings- och annat material som kan återvinnas.
Genom att vi optimerar all packning av våra produkter d v s packar så lite luft som möjligt i förpackningen.
Transporter
Optimera pallastningen av färdiga produkter, vilket ger dels färre transportpallar och dels även färre transporttillfällen i slutändan.
Genom samarbete med lokala transportörer, vilket reducerar transportsträckor och minimerar omlastningar.
Genom att i största möjliga mån endast inhandla råvaror från lokala närproducenter, vilket förutom att minska transporternas inverkan på miljön även ger en högre kvalitet på våra produkter.
Kvalitetspolicy
Våffelbagaren ska erbjuda kunden den bästa produkten på marknaden.
Det innebär att vi tillhandahåller en produkt som håller högsta kvalitet i form av hållfasthet, sprödhet och smak. Det innebär också samtidigt att vi erbjuder kunden en hög servicenivå.
Genom att vara flexibla och använda oss av toppmodern utrustning kan vi hålla en hög leveranssäkerhet, korta leveranstider utan reklamationer.
Sidan updaterades: 2 juli, 2019